Web design

Design-ul site-ului este o imagine directa a companiei in mediul online. Acesta ofera vizitatorilor o imagine a caracterului afacerii dumneavoastra si a nivelului de profesionalism oferit.

Este bine stiut cat de importanta este prima impresie in contextul pietei actuale; deseori poate fi diferenta intre succes si esec. Cei mai multi dintre potentialii clienti vor vizita macar o data site-ul companiei inainte de a lua decizia de a face afaceri impreuna.

LeadSoft ofera servicii de design grafic personalizat pentru site-uri web si aplicatii cu un grad inalt de interactivitate.

Oferta noastra include web site design sau redesign, interfete pentru aplicatii precum si elemente de identitate. Pastram si extindem prezenta online a clientilor nostri, cream scheme de culoare si teme personalizate pentru fiecare proiect si aplicatie in parte.

Cum se desfasoara procesul de Web Design ?

1. Incepem prin a intelege exact care este imaginea generala pe care doriti sa o afisati si apoi creem un design particularizat pentru site pe baza informatiilor primite.

2. Va trimitem o prima schita in imagini si apoi realizam modificarile necesare pe baza indicatiilor primite.

3. In momentul in care design-ul este aprobat il transformam in cod XHTML si CSS valid dupa standardele W3C si adaugam paginile necesare, text si imagini. In tot acest proces, totul va fi gazduit pe serverele noastre pentru a vedea exact cum va apare si fuctiona site-ul in versiunea finala.

4. Odata ce site-ul a fost terminat si aprobabt, va fi transferat pe serverul live in cateva minute.