Integrare CMS

In mediul online, dinamica de continut este la fel de importanta ca si dinamica banilor. Daca o companie nu are posibilitatea de a actualiza continuu informatiile cu privire la produsele si serviciile sale atunci nu va reusi sa utilizeze in mod eficient mediul online. Pentru a actualiza sau a adauga constant continut pe site-ul propriu fara costuri majore si cu minimum de efort au fost dezvoltate serviciile de management de continut (CMS) ce automatizeaza agregarea continutului si a procesului de publicare. Functionalitatea de baza a unu CMS este acea de a administra continut pe parcursul intregului ciclu de productie de la creare pana la publicarea online. Un sistem standard CMS separa interfata grafica de continut facilitand astfel modificarea fiecarei componente independent de cealalta.

LeadSoft sincronizeaza interfetele unui site si ofera solutii pentru a urmari accesul la paginile sale si a continutului. Oferim sisteme de management a continutului CMS si servicii de integrare ce ajuta in dezvoltarea si managementul continutului site-urilor clientilor nostri. Solutiile noastre de CMS ajuta clientii sa creeze, distribuie, descopere, administreze si publice intreg continutul site-ului printr-o interfata usor de folosit.

LeadSoft utilizeaza aplicatii open source sau proprietare in functie de cerintele proiectului. Open source este un termen larg ce descrie un tip generic de licenta software ce face codul sursa disponibil public cu restrictii de copyright minime sau chiar inexistente. Aceasta tehnologie este general valabila si disponibila oricui pentru utilizare. Tehnologia open source are principalul avantaj de a putea fi integrata cu un cost considerabil mai mic decat aplicatiile proprietare. Problema principala este faptul ca majoritatea aplicatiilor necesita cunostinte tehnice avansate sau asistenta la implementare. LeadSoft ofera aceste cunostine tehnice si asistenta pentru a orice tip de implementare.

Principalele beneficii ale unui website ce are panou de administrare sunt derivate din posibilitatile nelimitate pe care le ofera:

1. Actualizare in orice moment a informatiilor – un produs nou, o modificare urgenta a textului, o stire urgenta, pentru care nu se poate astepta interventia unui specialist.

2. Control total asupra elementelor de baza in optimizarea pentru motoarele de cautare – toti parametrii importanti pentru motoarele de cautare sunt foarte usor de modificat.

3. Managementul imaginilor – interfata de administrare este foarte usor de folosit pentru imaginile din galeria foto a site-ului sau anumite servicii/produse. Sistemul permite chiar si redimensionarea imaginilor si optimizarea la vizualizare.

4. Evidenta utilizatorilor si a informatiilor aditionale despre acestia.

5. Administrarea sectiunilor din meniu sau submeniu.

6. Sectiune speciala de bannere publicitare pentru parteneri sau clienti.

7. Functionalitati noi particularizate – de exemplu doriti un top 10 al produselor comercializate cu posibilitatea de ordonare manuala, sau acelasi lucru la un site de muzica. Lucruri relativ simple dar ce nu fac parte din platforma de baza si pot fi dezvoltate la comanda.